workshops

Vi kommer till dig med vår mobila ateljé! 

Eventuella datum och individuella erbjudanden på begäran. Även möjligt för små privata grupper.

Vårt erbjudande

nålfiltning

För alla som vill prova denna teknik erbjuder Armin workshops för nybörjare eller helt enkelt en eftermiddag eller kväll för att testa den. Vi tar med allt du behöver (ull och nålar). Har du redan skaffat dig lite erfarenhet finns det även en anpassad workshop för avancerade.

 

mobiles

Vi samarbetar gärna med dig för att förvandla dina självinsamlade fynd till väldigt personliga mobiler. Vi har verkyg och material med oss, samt ett stort urval av pärlor, om du ändå vill "snygga" din mobile.

wirewrapping

 

En introduktion till de olika möjligheterna att designa med tråd. Från de grundläggande knepen till komplexa föremål. Vi kan ta med ett urval av olika trådvarianter och rätt verktyg.

måla

Sugen på intuitiva färgspel? Vi tillhandahåller "lekplatsen" (akrylfärger, penslar, dukar...)!

 

Låt oss se vilken kreativ potential som finns i dig!

 

Målarverkstäder att prova på.


särskilka workshops

änglar, tomtar...

nålfiltad

Enkla till mer komplexa figurer, beroende på tidigare kunskaper, var och en är individuell och unik! Vi tar med ull och tovnålar och hjälper dig att få dina idéer i form!

2,5 timmar 


DIY-presenter

 

från tråd

Vi erbjuder ett urval av material, ger inspiration och hjälp med genomförandet, rätt presentidé för alla, i olika svåriughetsgrader, inga problem även utan förkunskaper!

2,5 timmar